BALIKESİR / MANYAS - Akçaova Ortaokulu

May

Okululumuz Görsel  Sanatlar öğretmeni  Nafia YILMAZ  koordinatörlüğünde   eTwinning “Transformation Into Art” projesi kapsamında  yapılan öğrenci çalışmalarına ait ”Sanata Dönüşüm” adlı sergi açılışını, 25 Mayıs 2023 tarihinde Saat:14.00 ‘da okul müdürü Erol KUŞ yaptı. Kullanılmayan  ve atık malzemelerden sanatsal çalışmaların yapıldığı sergide emeği geçen öğretmen ve öğrencilere  okul müdürü teşekkürlerini sundu.

May

"Transformation İnto Art Twining" adlı  projemizin videosunu aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz..

Nis

Okulumuz  Görsel Sanatlar öğretmeni Nafia YILMAZ, 13 ortak okul ile  e-twining “Transformation into art” (Sanata Dönüşüm) projesine başladı. Öğrencilerimizin atık malzemelerden sanatsal çalışmalar yapılması amaçlanmışır.

Nis

13-04-2023

TRANSFORMATİON İNTO ART

( SANATA DÖNÜŞÜM)

Okulumuz  Görsel Sanatlar öğretmeni Nafia YILMAZ ve Diyarbakır Şehit Çağlar Anadolu Lisesi Derya ERDOĞAN kuruculuğunda 13 ortak okul ile  e-twining “Transformation into art” (Sanata Dönüşüm) projesine başladık.  Öğrencilerimizin atık malzemelerden sanatsal çalışmalar yapması amaçlanmışır. Proje ile atık malzemelerden sanatsal çalışmalar yapılmıştır.

Projeden Beklenen Sonuçlar; Öğrencilerimiz geri dönüşüm konusunda bilinçlenmiş olacak. Öğrencilerimizin çevreye karşı bakış açıları değişecek. Çok yönlü düşünme becerileri gelişecek. Takım çalışması ve işbirliği kazanımını edinmiş olacaklar. Problem çözme becerileri ,Teknolojik becerileri , İletişim becerileri artmış olacak.

Proje Ortakları; İtalya (1 Öğretmen), Romanya (1 Öğretmen), Litvanya (1 Öğretmen), (Diyarbakır- Bağlar) Şehit Hatip Çağlar Anadolu Lisesi (2 öğretmen), (Diyarbakır-Bağlar) Koşuyolu Ortaokulu, (Diyarbakır-Bağlar) Nene Hatun Anadolu Lisesi, (Diyarbakır-Kayapınar) Ahmedi Hani Anadolu Lisesi, Fatih Ortaokulu (Aziziye-Erzurum), Akçaova Ortaokulu (Manyas-Balıkesir), Türkler Ortaokulu (Çorum) 2 Öğretmen, Cumhuriyet Ortaokulu (Çorum)