BALIKESİR / MANYAS - Akçaova Ortaokulu

13-04-2023

TRANSFORMATİON İNTO ART

( SANATA DÖNÜŞÜM)

Okulumuz  Görsel Sanatlar öğretmeni Nafia YILMAZ ve Diyarbakır Şehit Çağlar Anadolu Lisesi Derya ERDOĞAN kuruculuğunda 13 ortak okul ile  e-twining “Transformation into art” (Sanata Dönüşüm) projesine başladık.  Öğrencilerimizin atık malzemelerden sanatsal çalışmalar yapması amaçlanmışır. Proje ile atık malzemelerden sanatsal çalışmalar yapılmıştır.

Projeden Beklenen Sonuçlar; Öğrencilerimiz geri dönüşüm konusunda bilinçlenmiş olacak. Öğrencilerimizin çevreye karşı bakış açıları değişecek. Çok yönlü düşünme becerileri gelişecek. Takım çalışması ve işbirliği kazanımını edinmiş olacaklar. Problem çözme becerileri ,Teknolojik becerileri , İletişim becerileri artmış olacak.

Proje Ortakları; İtalya (1 Öğretmen), Romanya (1 Öğretmen), Litvanya (1 Öğretmen), (Diyarbakır- Bağlar) Şehit Hatip Çağlar Anadolu Lisesi (2 öğretmen), (Diyarbakır-Bağlar) Koşuyolu Ortaokulu, (Diyarbakır-Bağlar) Nene Hatun Anadolu Lisesi, (Diyarbakır-Kayapınar) Ahmedi Hani Anadolu Lisesi, Fatih Ortaokulu (Aziziye-Erzurum), Akçaova Ortaokulu (Manyas-Balıkesir), Türkler Ortaokulu (Çorum) 2 Öğretmen, Cumhuriyet Ortaokulu (Çorum)

Yayın: 13.04.2023 - Güncelleme: 13.04.2023 14:31 - Görüntülenme: 191