BALIKESİR / MANYAS - Akçaova Ortaokulu

Akçaova Ortaokulu

AKÇAOVA MAH. AKÇAOVA 10 SK. NO: 22 MANYAS / BALIKESİR
Gelişimin ve değişimin lideri öğrenen bir okul olmak.
Misyon
Ülkemiz ve insanlığın ortak geleceği için öğrencilerimizi: Milli ve manevi değerlerle beraber, insanlık ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; iletişime ve paylaşıma açık, doğaya, çevreye duyarlı, yaşam becerileri gelişmiş; özgüveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, yüksek karakterli, sağlıklı ve mutlu bireyler olarak yetiştirmek.
Başarılar
OKULUMUZ HER YIL FEN LİSELERİ VE ANADOLU LİSELERİNE ÖĞRENCİ YERLEŞTİREN, SPORTİF VE SOSYAL ETKİNLİKLERDE HER ZAMAN DERECEYE GİREN BİR OKULDUR.
KALORİFER SİSTEMİ
Ulaşım
HER YARIM SAATTE BİR GÖNEN-MANYAS ARASINDA BALIKESİR BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYESİ MİNİBÜSLERİ İLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
AKÇAOVA MAHALLESİ MANYAS-BALIKESİR
İLÇE MERKEZİNE 16 KM İL MERKEZİNE 99 KM